Porraspäivät 2019 keräsi ennätysmäärän osallistujia

Ennätykselliset 415 työyhteisöä osallistui vuoden 2019 Porraspäiviin.

Lisäksi 240 ihmistä ilmoittautui mukaan yksityishenkilönä. Työyhteisöistä yli 60 oli mukana usean yksikön voimin ympäri Suomen. Ennätykset paukkuivat, kiitos siitä kaikille mukana olleille! Ensi vuoden Porraspäivissä pistetään tietenkin paremmaksi. Siihen saakka pysytään portaissa!

Joulukalenteri luukku 13.🎄

Aina kun mahdollista, kävele portaita. Porraskävely kuluttaa kaloreita, aktivoi lihaksia ja aivoja enemmän kuin tasaisella kävely.
Testaa vaikka jo tänään!

FysioLink - VAHVA LINKKI HYVINVOINTIIN✨

#fysiolink #vahvalinkkihyvinvointiin #joulukalenteri #porraspäivät #porrastreeni
...

1 0

Viimeviikkoiseen Porraspäivät-kampanjaan tuli yhteensä 376 ilmoittautumista. Kampanjassa oli mukana 264 erikokoista työyhteisöä ympäri Suomen. Rappusia kuljettiin porrasviikolla muun muassa useissa eri oppilaitoksissa, ministeriöissä, virastoissa, kaupungeissa ja kunnissa, terveydenhuollon yksiköissä, yhdistyksissä, liitoissa sekä eri alojen erikokoisissa yrityksissä. Lisäksi suuri joukko yksityishenkilöitä osallistui kampanjaan.

Lämmin kiitos kaikille mukana olleille työyhteisöille ja yksityishenkilöille! Mahtavaa, että otitte askeleita kohti oman hyvinvointinne edistämistä.

Lämmin kiitos aktiivisuudestanne myös somessa. Aihetunnisteella #porraspäivät jaettiin kymmenittäin porraskuvia ja -videoita sekä muita kampanjatunnelmia.

Tervetuloa mukaan kampanjaan myös ensi vuonna. Seuraavan kerran Porraspäiviä vietetään tuttuun tapaan marraskuun ensimmäisellä viikolla eli 4.–10.11.2024. Siihen saakka pysytään portaissa!

#AskelTerveyteen #LiikkuvaAikuinen #AktiivisuusOnUusiNormaali #arkiaktiivisuus #hyötyliikunta
...

11 0

Porraspäivät-viikon viimeisiä hetkiä viedään. Jos ei pimeä marraskuinen ilta houkuttele hölkälle, niin ei hätää: aina voi kipaista portaisiin! Oisko pienet iltaporrastelut vielä porrasviikon huipennukseksi? 😉

#porraspäivät #AskelTerveyteen #LiikkuvaAikuinen #AktiivisuusOnUusiNormaali #hyötyliikunta #arkiaktiivisuus
...

2 0

Portaiden käveleminen tekee hyvää kehon lisäksi myös mielelle. Liikunta vapauttaa endorfiineja eli hyvän olon hormoneja, vähentää stressiä ja parantaa keskittymiskykyä.
#teamrynkebyturku #porraspäivät #pientenpuolesta #pyörälläpariisiin
...

17 0

Tasapainoista lauantaita! ☯ Viikonloppunakin on hyvä vähän porrastella.

Onko sun lauantaihin sisältynyt porraskävelyä?

#porraspäivät #AskelTerveyteen #LiikkuvaAikuinen #AktiivisuusOnUusiNormaali #hyötyliikunta #arkiaktiivisuus
...

11 0

🏃‍♂️🏃‍♀️ Miten porraspäivät menee? Vielä ehtii mukaan viikonloppuna!

4 syytä miksi valita portaat?

1️⃣ Valitse portaat 🔝 - Päivittäisen arkiliikunnan merkitys energiankulutukselle on kokonaisuudessaan suurempi kuin liikuntaharrastuksen, sillä arkiliikunta vaikuttaa pitkin päivää. Valitse siis portaat!

2️⃣ Portaista on aivojumpaksi 🧠 - Portaiden nousu pitää aivot kunnossa. Kun vuoden aikana kävelee päivittäin yhden kerrosvälin, niin aivot nuortuvat puoli vuotta.

3️⃣ Kunto kohoaa 💯 - Portaiden käyttö hissin tai liukuportaiden sijaan on helppo tapa lisätä liikkumista. Portaiden nousu kohottaa kuntoa, sillä rappusten käveleminen ylös vastaa teholtaan hölkkää. 6 minuuttia porraskävelyä päivittäin voi parantaa kestävyyskuntoa yhtä paljon kuin 45 minuutin mittainen päivittäinen kävelylenkki.

4️⃣ Portaat vievät myös alaspäin ⬇️ - Portaiden nouseminen saattaa joskus tuntua työläältä. Kannattaakin muistaa, että myös portaiden laskeutuminen on tehokasta. Portaiden alaspäin kävely on jarruttavaa lihastyötä, jolla on positiivisia vaikutuksia alaraajojen lihasvoimaan sekä lukuisia muita hyviä vaikutuksia terveyteen.

Videolla Medisportilaisia portaissa: Liisa, Markku, Mervi, Suvi, Ritva ja JP 😊🙌

Viikonloppuna voi suunnata vaikka Kurikanmäen kuntoportaisiin Pirkkalassa! (1️⃣ video)
.
.
.
.
liikkuvaaikuinen
#medisportoy #lääkärikeskus #kaikkeahyväävointiisi #hyväävointia #tampere #pirkanmaa #pirkkala #yrittäjä #yrittäjyys #lääkäri #urheilulääkäri #sairaanhoitaja #ratkaisukeskeinenlyhytterapeutti #kuntoportaat #porrastreeni #porraspäivät #liikeonhyväksi #liikeonlääke
...

4 0

Mulle toisiksi viimeistä #Porraspäivät viikosta urheiltiin juuri Vartiolan portaissa ihanien naisten kanssa 😍 Kiitos niiiiin innostavasta porukasta ja mukaan mahtuu joukkoon iloiseen 😁 Seuraa ilmoitteluani 👍 ...

2 0

Jo muinaiset roomalaiset… Portaiden kiipeäminen edistää sydän- ja verisuonielimistön kuntoa. Porraskävely nostaa sykettä ja tehostaa verenkiertoa, minkä vuoksi se auttaa ehkäisemään korkeaa verenpainetta, valtimoiden kovettumista ja muita sydäntauteja. Lisäksi se laskee diabeteksen riskiä ja voi parantaa kolesteroliarvoja.
#teamrynkebyturku #porraspäivät #pientenpuolesta #pyörälläpariisiin
...

7 0

Onko kiire viikonlopun viettoon?!? No älä sitä hissiä odottele, vaan mene hyvä ihminen portaita! 😉

Portaista vauhtia viikonloppuun! 💪

#porraspäivät #AskelTerveyteen #LiikkuvaAikuinen #AktiivisuusOnUusiNormaali #hyötyliikunta #arkiaktiivisuus
...

5 0