Porraspäivät 2019 keräsi ennätysmäärän osallistujia

Ennätykselliset 415 työyhteisöä osallistui vuoden 2019 Porraspäiviin.

Lisäksi 240 ihmistä ilmoittautui mukaan yksityishenkilönä. Työyhteisöistä yli 60 oli mukana usean yksikön voimin ympäri Suomen. Ennätykset paukkuivat, kiitos siitä kaikille mukana olleille! Ensi vuoden Porraspäivissä pistetään tietenkin paremmaksi. Siihen saakka pysytään portaissa!

Ralli asettaa kuntopuolelle vielä kovemmat vaatimukset, niin koitetaan sitä puolta hieroa myös tässä kevätkaudella. Pidetään huoli, ettei ainakaan kesällä jää menestys siitä kiinni 😁👌
#reeniä #porraspäivät
...

184 0

Porraspäivien extra: Turun porrastelu🔥
Etsin yksi päivä netistä kuntoportaita Turun seudulta, sillä en tunne tätä lähiseutua vielä kovin hyvin. Päädyin tekemään pienen harjoituksen Kuuvuoren portaisiin, mutta löysin netistä myös tietoa Turun porrastelusta. Ihan mahtavaa, että kaupungin keskustan alueelta löytyy kolme paljon portaita sisältävää kuntoilureittiä ja samalla voi tutustua Turun historiaan. Valittavana on kolme eri pituista reittiä, 2 km, 9 km tai 11 km. Kartan ja reittiä piristävät tehtäväkortit löydät täältä: https://www.turku.fi/kulttuuri-ja-liikunta/kulttuuri/kulttuurikuntoilu/porrastelu-porrastele-kukkuloille

Ootko sä kiertänyt jonkun porrastelu-kulttuurikuntoreitin? Mitä muita kivoja portaita Turun ja Varsinais-Suomen alueella sijaitsee? Vinkkaa kommenttikenttään sun suosimat kuntoiluportaat Turussa, Raisiossa, Kaarinassa, Laitilassa tai vaikka Uudessakaupungissa.
#porraspäivät #extra #turunporrastelu liikkuvaaikuinen turkukaupunki
...

3 0

Eilen päättyneeseen Porraspäivät-kampanjaan tuli yhteensä 355 ilmoittautumista. Kampanjassa oli mukana yli 200 erikokoista työyhteisöä ympäri Suomen.

Lämmin kiitos kaikille mukana olleille työyhteisöille ja yksityishenkilöille! Hienoa, että otitte askeleita kohti oman hyvinvointinne edistämistä. Kiitos myös aktiivisuudestanne somessa. Aihetunnisteella #porraspäivät jaettiin kymmenittäin porraskuvia ja -videoita sekä muita kampanjatunnelmia.

Seuraavan kerran Porraspäivät-kampanjaa vietetään tuttuun tapaan marraskuun ensimmäisellä viikolla eli 31.10.–6.11.2022. Siihen saakka pysytään portaissa!

#AskelTerveyteen #LiikkuvaAikuinen #AktiivisuusOnUusiNormaali #arkiaktiivisuus #hyötyliikunta
...

5 0